Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 17:06 - Jumping

CSIYH1* Lier: 2 op 2 voor Anke De Breucker!

Het concours van Anke De Breucker kan nu al niet meer stuk! Nadat ze gisteren met haar Zangersheide-gefokte Elize Z (Elvis Ter Putte – F: Kris Van Kerckhove) in Lier al de openingsrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden wist te winnen was ze vandaag ook de beste in de tweede rubriek! In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam zij over de meet in  56.97 seconden had zo net geen 8 volle seconden voorsprong op haar dichtste achtervolger!

 

Laetitia Surin was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van De Breucker. Zij zadelde de eveneens Zangersheide-gefokte Odyssee Des Vergers Z (Ogano Sitte – F: Cindy Van Der Straten-Ponthoz), maar moest met een finishtijd van 64.95 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in de jonge amazone. Op de 3de plaats kregen we met de Braziliaan Caio Carvalho Filho nog zo’n snelle jongen. Hij zat in het zadel van de SBS-gefokte Hurricane DB (Elvis Ter Putte – F: Nicole Bouilliart) en wist een tijd van 66.25 seconden op het scorebord te zetten.

 

De Nederlander Pieter Raijmakers Jr., die gisteren nog 2de was achter De Breucker, haalde het podium vandaag dan weer net niet. Hij stuurde zijn Zangersheide-gefokte I’m Specialized Z (I’m Special De Muze – F: R. Das) rond in 66.27 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats in het klassement. De 5de plaats was nog voor de Ier Michael Roche met de Iers-gefokte Ballinalard (Balloon). Zij kwamen over de eindmeet in 66.88 seconden.

 

TAGS   |   ANKE DE BREUCKER   |   CAIO CARVALHO   |   LAETITIA SURIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions