Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 15:59 - Jumping

CSI2* Oliva: Emilia Housen op het podium!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva komen deze week ook Alexander en Emilia Housen aan de start. Nadat Alexander zich gisteren al liet opmerken in de rubriek voor de 7-jarige paarden was het vanmorgen de beurt aan Emilia op zich in de picture  te rijden! In de Silver 1.40m rubriek wist zij zich van een podiumplaats te verzekeren met de 10-jarige Barika van de Helle (Clearway). O, een tabel A rechtstreeks op tijd wist zij de klok te stoppen op 79.13 seconden wat haar de 3de plaats opleverde.

 

Net als woensdag bij de 6-jarige paarden was de winst voor de Brit Thomas Whitaker. Die zadelde de 8-jarige Peppercorn (Peppermill) en wist de concurrentie te verschalken na een chronotijd van 72.75 seconden. De Fransman Bernard Briand Chevalier, gisteren nog winnaar van de Silver 1.35m rubriek, nestelde zich op de 2de plaats. Samen met de 9-jarige Angie de Prissey (Nabab de Rêve) klokte hij namelijk af in 75.04 seconden.

 

Net na Housen kwam de Duitser David Will. Die zat in het zadel van de 8-jarige Lucinde de Rêve (Malito de Rêve) en had na een finishtijd van 79.55 seconden net geen halve seconde voorsprong op de nummer 5 in het klassement. En die eer was dan weer weggelegd voor de Italiaanse Giulia Martinengo Marquet met de eveneens 8-jarige Casper Vd Rode Poelhoeve (Casall). Zij bereikten de eindmeet in 80.03 seconden.

 

Fabienne Daigneux-Lange werd nog 6de met Leon of the Paddocks Z (Levisto), Thibault Philippaerts 10de met Lucky Luke de Goedereede (Numero Uno), Stijn Timmerman 15de met Zayado (Cayado) en Alexander Housten tenslotte 18de met Fire (Vleut).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions