Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 15:46 - Jumping

CSI2* Oliva: Camille Demolie in de top 5

Onder de Spaanse zon in Oliva Nova stonden er ook vandaag weer verschillende rubrieken op het programma. Zo werd er vanmorgen op de Oliva Arena gestart met de Gold 1.35m rubriek en daarin wist Camille Demolie zich naar een plaats in de top van het klassement te rijden. In het zadel van de 11-jarige Chica Fino (Calido I) kwam de jonge amazone aan de meet in 62.26 seconden en wist daarmee de 5de plaats in het klassement op te eisen.

 

Het waren de Franse combinaties die wisten te domineren met op kop Harold Boisset en de 8-jarige Baya du Ter (Kannan). Hij kruist de meet in 58.39 seconden en was daarmee ruim een halve seconde sneller dan zijn landgenote Marie Hecart. Die zadelde de 10-jarige Vahinee (Lauterbach) en had er 59.07 seconden voor nodig om haar omloop af te leggen. De 3de plaats was voor de Ier Eoin Gallagher, die ook gisteren al de prijzen wist te halen. Hij rekende op de 8-jarige Bigstar Derick (Popstar Lozonais) en wist de klok te stoppen op 60.38 seconden. De laatste die het sneller wist te doen dan Demolie was de Italiaanse Linda Bratomi. Vergezeld van de 10-jarige Jadetta van het Mettenhof (Sandro Boy), die zijn opleiding kreeg bij Jan Vlemmix, kwam zij over de finish in 62.16 seconden.

 

Verder was er nog een 17de plaats voor Elisa Strubbe met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) en een 18de plaats voor Stijn Timmerman met Sanvaja (Sanvaro).

 

TAGS   |   CAMILLE DEMOLIE   |   EOIN GALLAGHER   |   HAROLD BOISSET   |   MARIE HECART

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions