Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 14:29 - Jumping

CSI2* Lier: Anthonissen 2de in ochendrubriek

De 2de dag van het internationale concours in Lier startte vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Daarin trok onze landgenoot Bart Anthonissen de goede lijn van gisteren door met zijn 9-jarige Abbylithya Z (Andiamo)! Anthonissen wist opnieuw alle balken in de lepels te houden en strandde vandaag op de 2de plaats nadat hij de 2de fase de klok wist te stoppen op 27.43 seconden.

 

Het was de Duitser Lennert Hauschild die Anthonissen van een nieuwe overwinning wist te houden. Hauschild stuurde de 10-jarige Pride 16 (Pizarro) naar een finishtijd van 27.02 seconden en stond zo bovenaan de rangschikking. De 3de plaats was voor de in ons land wonende Brit Joe Clee. Die was vergezeld van de 8-jarige Lafayette Van Overis (Kashmir Van Schuttershof) en kruiste de meet in 27.78 seconden.

 

Ook onze landgenoot Dimme D’Haese, die rijdt voor de stal van Axel Verlooy was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Hij zadelde de 12-jarige Surrimo (Stakkato) en werd 4de nadat hij de klok had weten te stoppen op 27.84 seconden. De Marokkaan Abdelkebir Ouaddar tenslotte was goed voor de 5de plaats in het klassement. Hij kwam binnen in 28.27 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 8-jarige Brooklyn de Hus (Conrad de Hus).

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Lander De Bruyn met Lente Van ’t Nief Geel (Chopin Van Het Moleneind), een 9de plaats voor Laetitia Surin met Carlina Des Vergers Z (Clapton VDL), een 7de plaats voor Jos Verlooy met Kontador VDM (Eldorado Van De Zeshoek), een 12de plaats voor Coline Brants met Dynamiet (Gentleman), een 13de plaats voor Bo Fievez met Artheuzen (Heartbreaker) en een 15de plaats voor Ines van den Bosch met Jade Van Dorperheide (Zilverstar).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   DIMME D'HAESE   |   JOE CLEE   |   LENNERT HAUSCHILD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions