Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 11:19 - Jumping

CSIYH1* Kronenb.: Harmegnies wint opnieuw!

Maxime Harmegnies blijft de goede prestaties opstapen op de Winter Masters in het Nederlandse Kronenberg! Nadat hij gisteren al de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie wist te winnen schreef hij vanmorgen opnieuw een rubriek op zijn naam! In de ochtendrubriek voor de 6-jarige paarden was hij namelijk de beste met de BWP-gefokte merrie Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno – F: Johan Hubrechts), waarmee hij gisteren trouwens ook al 2de was. Harmegnies wist in deze speedclass de klok te stoppen op 60.61 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats was namelijk voor de Nederlander Michael Greeve, die er met de KWPN-gefokte It’s Easy (Ukato – F: G.J. Van De Pol) 64.87 seconden over deed om de finish te bereiken. De Amerikaan Ian Mcfarlane nam vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de eveneens KWPN-gefokte Ingmar (Gaillard de La Pomme) naar de finish in 65.19 seconden.

 

De laatste die de 0 op het scorebord wist te houden was de Let Santa Steinberga. Die zat in de zadel van de Westfaals-gefokte Lolitha (Los Angeles – F: Wolfgang Brinkmann) en kruiste de meet in 68.46 seconden. De Fransman Robinson Maupiler sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij wist met de Oldenburg-gefokte Centa Girl (Centadel – F: Gestüt Lewitz) wel alle balken in de lepels te houden, maar kreeg een puntje tijd aangerekend na een chronotijd van 69.48 seconden.

 

TAGS   |   IAN MCFARLANE   |   MAXIME HARMEGNIES   |   MICHAEL GREEVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions