Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 07:29 - Jumping

CSIYH1* Bordeaux: Schoonbroodt wordt 4de

Het belooft een spannend weekend te worden in het Franse Bordeaux, waar de laatste punten voor de Wereldbekerfinale verdeeld worden. De CSI5* competitie gaat echter pas vanmiddag van start, maar gisterenavond stond er met de Young Sires Masters ook al internationale springsport op het programma. Celine Schoonbroodt-de Azevedo, die eind december indruk maakte in de Wereldbekermanche van Mechelen, zette daarin een mooie prestatie neer met de 7-jarige Caprice d’Elle (Arko). Ze liet in deze tabel A rechtstreeks op tijd alle balken netjes in de lepels en strandde uiteindelijk net naast het podium na een finishtijd van 70.14 seconden.

 

Winst was er voor de Fransman Nicolas Deseuzes met de 8-jarige Davignon Kdw Z (Diamant de Semilly). Hij wist de chrono te stoppen op 67.61 seconden en zo de overwinning op te eisen. Ook de Ier Denis Lynch is deze present in Bordeaux. Hij zadelde de 8-jarige Chateau Petrus (Cornet Obolensky) en stuurde de schimmel naar een finishtijd van 68.43 seconden. De 3de plaats bleef dan weer opnieuw in Frankrijk en daarvoor zorgde Florian Angot met de 7-jarige Chrome d’Ivraie (Jarnac). Zij hadden er 69.49 seconden voor nodig om de finish te bereiken en vervolledigden zo het podium. Net na Schoonbroodt-de Azevedo kwam met Philippe Rozier nog een Fransman. Hij was vergezeld van de 8-jarige Le Coultre de Muze (Presley Boy) en klokte af in 72.08 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Karline de Brabander met Lector vd Bisschop (Bamako de Muze) en een 9de en 10de plaats voor Gregory Wathelet, dit met de paarden Faut-Il Des 7 Vallons (Comme Il Faut 5) en Bresil de Riverland (Canturano).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions