Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 23:39 - Jumping

CSI2* Lier: Verlooy zorgt voor 4 op een rij!

Onze landgenoot Jos Verlooy heeft de openingsdag van het internationale concours in Lier afgesloten met winst in de 1.40m slotrubriek! Vergezeld van zijn 9-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z) wist hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 55.43 seconden en zorgde zo voor de 4de Belgische overwinning op rij!

 

Zilver was er voor de Duitser Hannes Ahlmann. Die klokte af in 56.70 seconden en kon daarvoor rekenen op de 13-jarige Sunsalve (Singulor Joter). De Fransman Alexis Borrin zadelde dan weer de 14-jarige Ruby De La Fosse (Cabdula Du Tillard). Zij hadden er 57.39 seconden voor nodig om omloop tot een goed einde te brengen en vervolledigden daarmee ook meteen het podium. Net als in de voorafgaande 1.40m rubriek was plaats 4 voor de Noorse Lisa Ulven, die ditmaal met de 16-jarige Mid Summer Nights Dream (Gelha’s VDL Emilion) onder het zadel had. Met een tijd van 57.58 seconden moest ze echter wel tevreden zijn de eerste plaats naast het podium. De 5de plaats bleef dan weer opnieuw in ons land dankzij Vincent Lambrecht en zijn 10-jarige Just Energie (Nabab de Reve). Met een chronotijd van 57.59 seconden mocht hij de top van het klassement afsluiten.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Patrik Spits met Virocondo Z (Va Vite), een 9de plaats voor David Malfait met Louis Z (Levisto Z) en een 11de plaats voor Bunoit Moeskops met Damore Vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   HANNES AHLMANN   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions