Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 23:22 - Jumping

CSI2 Oliva: van Paesschen 5de in hoofdnummer

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva verschenen er vanmiddag 30 combinaties aan de start in de 1.45m hoofdrubriek, waaronder ook weer heel wat landgenoten. Constant van Paesschen wist er voor de best Belgische prestatie te zorgen met zijn 10-jarige hengst Jilbert Van ’t Ruytershof (Numero Uno). Van Paesschen, die zich eerder op dag al in de picture wist te rijden, in de Silver 1.35m rubriek, liet de klok stoppen op 69.27 seconden en legde zo beslag op de 5de plaats.

 

Het was de jonge Ier Harry Allen die met veel gemak de overwinning wist op te eisen. Samen met zijn 10-jarige Dis Moi Tour de Clairbois (Ugano Sitte) kruiste hij de meet in 62.35 seconden en was zo ruim 4.5 seconden sneller dan zijn dichtste achtervolger. Die eer was weggelegd voor de Amerikaan Justin Resnik met de 17-jarige Carismo Z (Carthago). Hij deed dan wel een aardige poging, maar ook hij moest met een tijd van 67.02 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in de jongere broer van Bertram Allen. De laatst plaats op het podium werd ingenomen door de Fransman Harold Boisset. Die zat in het zadel van de 10-jarige Vakhenaton (Ogrion des Champs) en wist de klok te stoppen op 67.10 seconden. Ook de Mexicaan Juan Carlos Perez Resendi wist het nog sneller te doen dan van Paesschen. Hij stuurde de 12-jarige Mine That Bird (Carthino Z) rond in 67.93 seconden, wat hem dus de 4de plaats opleverde.

 

TAGS   |   HARRY ALLEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions