Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 23:07 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Dekkers net naast het podium

Met de eerste editie van de Winter Masters wordt er deze week in het Nederlandse Kronenberg op driesterrenniveau gesprongen. Dries Dekkers startte zijn concours daar vanmorgen al goed met een 7de plaats in de 1.35m openingsrubriek. Vanavond in de 1.45m hoofdrubriek wist hij zich echter opnieuw in de picture te rijden, ditmaal met de 12-jarige BWP-gekeurde hengst D&J Havanna (Griseldi). In een tabel A rechtstreeks op tijd kruiste hij de finishlijn in 53.55 seconden en zag daarmee nipt een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan.

 

Het waren de Nederlanders die deze rubriek wisten te domineren met op kop Leopold van Asten. Vergezeld van zijn inmiddels 13-jarige VDL Groep Beauty (For Pleasure) wist hij de klok te stoppen op 52.82 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen! Jur Vrieling volgde met de eveneens 13-jarige Baltic VDL op de 2de plaats. Hij had er 53.20 seconden voor nodig om de omloop af te leggen en kwam zo dus 20 honderdsten van een seconde tekort voor winst. Het integrale Nederlandse podium werd vervolledigd door Aniek Diks, die de 16-jarige Winston Jumper R (Cantos) onder het zadel had. Hij klokten af in 53.25 seconden. De Fransman Max Thirouin was dan weer goed voor de 5de plaats in het klassement. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Utopie Villelongue (Mylord Carthago) en stopte de klok op 53.72 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions