Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 22:49 - Jumping

CSIYH1* Kronenb.: Odile Gierech scoort!

Na de 6-jarige paarden kwamen vanmiddag in het Nederlandse Kronenberg ook de 7-jarige paarden een eerst keer in actie. In een met 62 combinaties goed gevulde rubriek was er een belangrijke rol weggelegd voor onze landgenote Odile Gierech! Zij wist zich namelijk met 2 paarden te klasseren in de top van het klassement. Het beste resultaat behaalde ze met de Zangersheide-gefokte Geisha des Sequoias (Bamako de Muze – F: Elevage Des Sequoïas). In een tabel in 2 fase special klokt zij af in 29.85 seconden en greep daarmee net naast de overwinning... Met haar eveneens Zangersheide-gefokte A-Myra Z (Arko III – F: Theo Korsten) greep ze dan weer net naast de top 5. Zij kruiste de meet in 32.51 seconden en werd daarmee dus 6de.

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Alexander Butler. Samen met de KWPN-gefokte Houston B (Zirocco Blue VDL – F: B. A. Boering) wist hij de klok te stoppen op 28.62 seconden. Net na Gierech kwam dan de Deen Soren Pedersen, die eerder op de dag ook al 5de was in de 1.35m hoge openingsrubriek. Hij finishte met de Oldenburg-gefokte Tailormade Eldocar (Eldorado Van De Zeshoek – F: Gestüt Lewitz) in 31.54 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats.

 

De Zwitserse Barbar Schnieper was dan weer goed voor de 4de plaats. Zij bereikte de finish in 31.61 seconden en kon daarvoor rekenen op de Holstein-gefokte Cantia D (Cayado 3). De laatste die zich een plaats in de top van het klassement wist te veroveren was de Duitse Carina Baudach. Zij kwam met de Holstein-gefokte Nijinky 10 (Numero Uno – F: Andrea Eckler) binnen in 32.20 seconden.

 

Voor Annelies Vorsselmans, die vorige week nog 6de werd in de CSI3* GP van Offenburg, was er nog een 10de plaats met de Zangersheide-gefokte Tinkerbell Z (Toulouse – F: Jan Liebregts).

 

TAGS   |   ALEXANDER BUTLER   |   ODILE GIERECH   |   SOREN PEDERSEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions