Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 22:35 - Jumping

CSI2* Lier: Deraedt blijft concurrentie voor

In het Azelhof in Lier stonden er vanavond na de openingsrubriek nog twee 1.40m rubrieken op de planning. Beide proeven golden als kwalificatie voor de Longines Rankingproef van morgenavond en voor de Grote Prijs van zondag. In de eerste rubriek was het Christof Deraedt die de overwinning wist op te eisen met de 11-jarige Beijing Z (Bamako de Muze). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij de meet te bereiken in 57.47 seconden en liet zo opnieuw de Brabançonne door het Azelhof galmen.

 

De snelle Luxemburger Victor Bettendorf nam de 2de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 13-jarige Sorbier Blanc (Jericho Pierreville) en snelde door de finish in 57.87 seconden. Ook mee op het podium stond de Duitser Lennert Hauschild. Vergezeld van de 12-jarige Centano 9 (Chalan) kwam hij binnen in 57.92 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Noorse amazone Lisa Ulven. Zij klokte met haar 15-jarige Quiet Easy 4 (Quidam’s Rubin) af in 58.07 seconden en wist zo nipt de Amerikaan Randy Sherman voor te blijven. Die sloot met de 8-jarige Cest La Vie Velvety (Cartoon) de top 5 van het klassement af na een chronotijd van 58.36 seconden.

 

Voor Steven Vermeir was er nog een 6de plaats met Jazz Van T Kamerveld (Toulon), voor Jos Verlooy een 7de plaats met Jenco Dw (Clinton), voor Dimme D’Haese een 11de plaats met Comme Il Faut (Diamant d Semilly) en voor Bunoit Moeskops een 14de plaats met Kiarado (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions