Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 22:34 - Mennen

Glenn Geerts: klaar voor finale in Bordeaux

Voor het tweede jaar op rij heeft Glenn Geerts zich gekwalificeerd voor een deelname aan de finale van de Wereldbeker voor vierspanmenners. 

 

Op zich is dit al een sterke prestatie, nooit eerder nam er een Belgische menner deel aan de finale.

“Ja, ik ben enorm blij met mijn selectie voor Bordeaux. Voor mij is dit nu al een succes, ik neem er deel met mijn span van Londen en Mechelen. De paarden zijn in topconditie en bijzonder fris, maar ik ga gewoon rijden net als tijdens de andere wereldbekerwedstrijden. Wij vertrekken op donderdagavond richting Bordeaux zodat wij vrijdagmorgen ter plaatse zijn. Omdat de eerste wedstrijd op zaterdagavond erg laat is, is er in de voormiddag voor ons een verkenning van het parcours voorzien, daarna trainen wij de paarden in de piste.”

 

Dit jaar heeft de finale een gewijzigd format.

De eerste wedstrijd omvat twee omlopen waarbij de tweede omloop over een verkorte route gaat met vermindering van twee kegelparen en een hindernispoort. Deze resultaten gaan verder naar de tweede wedstrijd op zondag waarna de top3 zich kwalificeert voor de winnende ronde.

 

Alle info in het dossier CAI-W Final Bordeaux 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions