Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 22:21 - Jumping

CSI2* Oliva: van Paesschen wordt 2de!

Op de Valencia Arena van de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva stond vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden de Silver 1.35m rubriek op het programma. Constant van Paesschen was daarin in goeden doen met zijn 10-jarige hengst Vendetta Treize (Diamant de Semilly). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij de klok te stoppen op 64.97 seconden en kwam daarmee net tekort voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

Het was de Fransman Bernard Briand Chevalier die van Paesschen van de winst wist te houden. Hij snelde met de 9-jarige Angie de Prissey (Nabab de Reve) door de meet in 62.48 seconden en stond zo bovenaan de rangschikking. Net als in de Gold 1.30m rubriek was de 3de plaats voor de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre. Zij zadelde nu de 9-jarige Charlie Harper (Comme Il Faut 5) en vervolledigde het podium na een chronotijd van 65.05 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Italiaan Francesco Turturiello. Samen met de 12-jarige Quinoa des Pres (Quidam’s Rubin) had hij er 65.33 seconden voor nodig voor de eindmeet te bereiken. De Brit Thomas Whitaker, die gisteren Loic Cannaert nog van de winst wist te houden, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Peppercorn (Peppermill) rond in 65.68 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 12de plaats voor Lieven Devos met Can’T Stop 4 (Clearway) en een 17de plaats voor Camille Demolie met Kalinka Van ’t Heike (Gold Fever van ’t Heike).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions