Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 16:50 - Jumping

CSI2* Lier: Anthonissen wint openingrubriek!

Na de 5- en 6-jarige paarden mochten in het Lierse Azelhof ook de ruiters en amazones van de CSI2* competitie aan hun concours beginnen! In deze 1.30m rubriek rechtstreeks op tijd was het onze landgenoot Bart Anthonissen die de zege wist op te eisen. In het zadel van de 9-jarige Abbylithya Z (Andiamo) kwam hij over de meet in 57.51 seconden en wist zo de overige 87 deelnemers het nakijken te geven.

 

Ook het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Charlotte Van Duppen met de 9-jarige Nushuaia Z (Numero Uno). Zij had er 59.06 seconden voor nodig om haar omloop tot een goed einde te brengen. Plaats 3 ging naar onze Noorderburen met Emiel Richter en zijn 14-jarige Suncande (Padinus). Richter wist de klok te stoppen op 61.92 seconden en vervolledigde zo het podium. Rik Hemeryck hield vervolgens de 4de plaats opnieuw in onze land. Vergezeld van zijn 8-jarige Loupiac De Sclef (Ogano Sitte) kruiste hij de meet in 62.15 seconden en had zo 83 honderdsten van een seconde voorsprong op de Nederlandse Marriet Smit – Hoekstra. Die sloot zo de top 5 van het klassement af en daarvoor kon ze rekenen op de 8-jarige Wadro’s Gerina (Eldorado Van De Zeshoek).

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Christophe Deraedt met Lander Royale DS (Calvaro Z), een 11de plaats voor Maxime Hazebroek met Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck), een 12de plaats voor Laetitia Surin met Carlina Des Vergers Z (Clapton VDL), een 15de plaats voor Mathias Hazebroek met Gran Mamut (Toulon) en een 20ste plaats voor Coline Brants met Dynamiet (Gentleman).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   CHARLOTTE VAN DUPPEN   |   EMIEL RICHTER   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions