Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 16:02 - Jumping

CSI2* Oliva: De Grande wint nu wel!

Jean-Christophe De Grande heeft dan toch zijn overwinning te  pakken op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! Nadat hij vanmiddag nog net naast de winst greep in de Gold 1.30m rubriek werd hij zonet wel de eindlaureaat in de Gold 1.40m rubriek. Vergezeld van zijn 9-jarige ruin Kanto Quality (Chacco Blue), waarmee hij tijdens de eerst tour ook al eens 2de was, wist hij in de 2de fase de klok te stoppen op 26.77 seconden en zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de sympathieke Colombiaan Dayro Arroyave. Die zadelde de 11-jarige Cumbela (Cancoon) en kwam over de meet in 27.67 seconden. De Fransman Bernard Briand Chevalier nam de 3de plaats in het klassement voor zijn rekening. Hij rekende op de 9-jarige Appydame de Rance (Quppydam des Horts) en finishte in 27.77 seconden. Daarmee hield hij zijn landgenoot Harold Boisset dan weer van het podium... Die klokte met de 12-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) af in 28.04 seconden en moest zo dus tevreden zijn met de 4de plaats.

 

Naast de Grande wist ook Fabienne Daigneux-Lange zich opnieuw in de prijzen te rijden. Zij hield het met haar 11-jarige Urfee des Luthiers (Heartbreaker) ook dubbel foutloos en werd 5de na een chronotijd van 28.23 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions