Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 15:38 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Harmegnies snelt naar winst!

Nadat hij op de middag nog vrede moest nemen met de 2de plaats in de rubriek voor de 6-jarige paarden was het op de Winter Masters in Kronenberg kort na de middag dan toch raak voor onze landgenoot Maxime Harmegnies! In de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie was hij de beste met zijn 11-jarige ruin Checkpoint Chacco (Chacco Blue). In een tabel A in 2 fasen wist hij de klok te stoppen op 28.86 seconden en zo de overige 77 deelnemers te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Oliver Lemmer, die ook bij de 6-jarige paarden al op het podium stond. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Quidina (Quite Capitol) en kwam over de eindmeet in 29.32 seconden. De in ons land gevestigde Fransman Robinson Maupiler was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij snelde met de 8-jarige Gladdys (Vigaro) door de meet in 29.39 seconden en verzekerde zich zo dus ook van een plaatsje op het podium.

 

De 4de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Bart Bles met de 13-jarige Gran Canyon Van HD (Cartani). Met een chronotijd van 29.48 seconden moest hij echter wel tevreden zijn met een plaats net naast het podium. De Braziliaan Thiago Ribas Da Costa  tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij bracht de 9-jarige Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) foutloos aan de meet in 29.65 seconden.

 

TAGS   |   MAXIME HARMEGNIES   |   OLIVER LEMMER   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions