Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 14:18 - Jumping

CSI2* Oliva: De Grande wordt alweer 2de...

Nadat de jonge paarden de voorbije dagen al aan de start kwamen werd er vanmorgen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova ook opnieuw gestart met de rubrieken van de CSI2* competitie. In de Gold 1.30m rubriek, die vanmorgen om 09.00u van start ging, kwamen er maar liefst 111 combinaties aan de start! Een van hen was onze landgenoot Jean-Christophe de Grande met zijn 12-jarige Hecatlon vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle). De Grande zette met een chronotijd van 65.70 seconden opnieuw een heel sterke prestatie neer, maar moest al voor de 5de keer tijdens deze tour de overwinning toch nog uit handen geven...

 

Het was de Ierse amazone Sophie Dalm die ditmaal de overwinning wist op te eisen! Zij stuurde haar 9-jarige Katana Ter Damme (Quorum de Laubry d’11) rond in 64.48 seconden en had zo toch nog ruim een seconde voorsprong op onze landgenoot. Net na de Grande kwam de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre. Die had voor deze rubriek haar 9-jarige merrie Taormina (Toulon) gezadeld en deed er 71.02 seconden over om de eindmeet te bereiken.

 

De 4de plaats was voor de Duitser David Will, die ook tijdens de eerste tour al verschillende keren het klassement wist te halen. Hij finishte met de 9-jarige Warnike (Eldorado Van De Zeshoek) in 72.31 seconden en moest zo tevreden zijn met de eerste plaats naast het podium. De Spaanjaar Luis Marquez Mendez tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij klokte met de 8-jarige Bella des Causses (Luccianno) af in 72.57 seconden.

 

Ook verderop in het klassement waren er nog verschillende landgenoten die zich wisten te klasseren. Zo was er een 15de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met Baby Fee des Hazalles (President), een 21ste plaats voor Camille Demolie met Chica Fino (Calido I) en een 24ste plaats voor Thibault Philippaerts met Cataleya 3 (Cachas).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions