Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 13:46 - Jumping

CSIYH1* Kronenb.: Harmegnies net niet...

Op de Winter Masters in het Nederlandse Kronenberg staan er naast de CSI3* en CSI1* rubrieken ook rubrieken voor de jonge paarden op het programma. In de rubriek voor de 6-jarige paarden kwam voor ons land Maxime Harmegnies aan de start met de BWP-gefokte merrie Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno – F: Johan Hubrechts), waarmee hij vorige week in het Sentower Park al een keer 2de was. De stalruiter van Steve Tinti hield in beide fases alle balken netjes in de lepels, maar moest na een chronotijd van 32.88 seconden opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats.

 

Het was de Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida die de prestatie van Harmegnies wist te overtreffen. Hij zadelde Emeralds Dream (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Polak) en wist de chrono te stoppen op 32.29 seconden. Ook mee op het podium stond de Duitser Oliver Lemmer met de Oldenburg-gefokte Chattanooga 31 (Christian 25 – F: Michael Holtgers). Zij deden er 34.11 seconden over vooraleer ze de eindmeet bereiken en namen zo dus de 3de plaats voor hun rekening.

 

De Amerikaan Ian Mcfarlane haalde het podium dan weer net niet... Hij kruiste met de KWPN-geokte Ingmar (Gaillard de la Pomme) de meet in 35.40 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was nog voor de Ier Eoin Mcmahon. Die bracht de Brandenburg-gefokte Gaspero (Goldfever) aan de eindmeet in 36.29 seconden.

 

TAGS   |   MAXIME HARMEGNIES   |   OLIVER LEMMER   |   RODRIGO ALMEIDA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions