Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 13:31 - Jumping

CSIYH1* Lier: Vlotte winst voor De Breucker!

Terwijl er op verschillende plaatsen in Europa landgenoten aan de start komen zijn in eigen land alle ogen gericht op het Azelhof in Lier! Daar werd vanmiddag om 12.00u het startschot gegeven van de twee weken durende indoortour met een rubriek voorbehouden voor de 5- en 6-jarige paarden. We kregen daarin ook direct een Belgische overwinning dankzij Anke De Breucker en haar Zangersheide-gefokte Elize Z (Elvis Ter Putte – F: Kris Van Kerckhove). De Breucker wist in de 2de fase een tijd van 31.56 seconden op het scorebord te zetten en wist daarmee de concurrentie gemakkelijk achter zich te houden.

 

De Nederlander Piet Raijmakers JR was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van De Breucker’s tijd. Hij klokte met de eveneens Zangersheide-gefokte I’m Specialized Z (I’m Special De Muze – F: R. Das) echter af in 33.74 seconden en moest zo duidelijk zijn meerdere erkennen in de amazone. De 3de plaats was dan weer opnieuw voor ons land met Bart Anthonissen en zijn ook al Zangersheide-gefokte Dreamcatcher Z (Diamant de Semilly – F: Roger Van Oproy). Hij wist de klok te stoppen op 33.76 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De 4de plaats was voor de Zweedse amazone Nicole Persson. Die zadelde haar Westfaals-gefokte Serafine 8 (Sandro Boy) en deed er 35.03 seconden over om de finish te bereiken. De ier Michael Roche tenslotte nam plaats 5 voor zijn rekening. Hij deed beroep op Ballinalard en finishte in 35.44 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Evelyne Van Vreckom met Nikias Ligie V.V (I’m Special De Muze – F: Evelyne Van Vreckom) en een 7de plaats en 12de plaats voor Laetitia Surin, dit m met Odyssee Des Vergers Z (Ogano Sitte – F: Cindy Van Der Straten-Ponthoz) en Calciet Eb Z (Cornet Obolensky – F: LVP Stables).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions