Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 12:26 - Jumping

CSI3* Kronenb: Dekkers rijdt naar 7de plaats

Het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg vormt deze week het decor voor de eerste editie van de Winter Masters, een driesterrenconcours georganiseerd door Ken Ruysen, Luc Poels en Carlos Pinto.

 

De aftrap werd er vanmorgen gegeven met de Prijs Hengststation René Tebbel, een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. Limburger Dries Dekkers was een van de landgenoten die hierin aan de start kwamen en hij wist zich meteen te verzekeren van een klassering. Vergezeld van zijn 11-jarige hengst Clash Heldenlaan Z (Clinton) wist hij in de 2de fase de klok te stoppen op 29.55 seconden en legde daarmee beslag op de 7de plaats.

 

Het was de Duitser Jens Baackmann die de eerste winnaar van het concours werd. Hij zadelde de 13-jarige Quantara 5 (Quantum), waarmee hij vorige maand in Kronenberg ook aal een rubriek wist te winnen, en stuurde haar naar een finishtijd van 26.57 seconden. Zilver was er voor de Ier Alexander Butler met de 11-jarige Ugolin d’Authou (Kannan). Zij deden ook een mooie poging, maar kwamen met hun tijd van 27.78 seconden toch ruim een seconde tekort om Baackmann te bedreigen. De 3de plaats op het podium was voor de Japanner Toshiki Masui. Die bereikte dan weer de eindmeet in 28.23 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Elstar (Larino).

 

De beste Nederlandse prestatie kwam van Albert Zoer. Die zat in het zadel van de 9-jarige Freedom (Larino) en werd 4de nadat hij de klok wist te stoppen op 28.42 seconden. De Deen Soren Pedersen tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij finishte met de eveneens 9-jarige Tailormade Sandros S Bella (Sandro Boy) in 28.45 seconden.

 

TAGS   |   ALEXANDER BUTLER   |   DRIES DEKKERS   |   JENS BAACKMANN   |   TOSHIKI MASUI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions