Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2019 10:03 - Jumping

CSI2* Wellington: Zoe Conter in de prijzen!

Onze landgenote Zoe Conter is nog steeds aan het werk op het Winter Equestrian Festival in Wellington, waar deze week zowel op vijfsterren- als op tweesterrenniveau gesprongen wordt. In de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie wist de Stephex-amazone zich meteen in de prijzen te rijden met haar 11-jarige Umour Noir De Crann (Kannan). Conter wist in de 2de fase de klok te stoppen op 34.853 seconden en strandde daarmee net naast de top 5.

 

Winst was er voor de Amerikaanse Rebecca Conway en de 10-jarige Con Coleur (Contendro I). Zij snelde door de meet in 33.002 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. De 2de plaats was voor Taylor Land met de 9-jarige Falco V (Bustique). Zij had er 33.788 seconden voor nodig om haar 2de fase tot een goed einde te brengen. De Deense Clara Hallundbaek was de laatste die zich een podiumplaats wist te bemachtigen. Zij zat in het zadel van de 15-jarige Quimono De La Roque (Kannan) en bereikte de finish in 34.324 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 van het klassement waren voor de Braziliaan Paulo Stewart met de 10-jarige Verdi O’Merveilles (Verdi TN) en de voor de Israël rijdende Mexicaan Alberto Michan met de 9-jarige Cosa Nostra (Conthargos). Zij klokten af in respectievelijk 34.708 seconden en 34.809 seconden.

 

TAGS   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions