Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/06/2019 22:23 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Denutte blijft Timmerman voor

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva gingen onze landgenoten vanmorgen al goed van start in de rubriek voor de 6-jarige paarden en ze trokken deze lijn vanmiddag gewoon door in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Meer zelfs, Hendrik Denutte wist er meteen voor een eerste Belgische overwinning te zorgen. In het zadel van de Zangersheide-gefokte Nazaro Z (Numero Uno – F: De Boncher & Van Hove) kruiste Denutte de meet in 41.23 seconden en wist zo met Stijn Timmerman een andere landgenoot van de overwinning te houden. De stalruiter van Ludo Philippaerts zadelde de BWP-gefokte Miss Marple (Ugano Sitte – F: Peter Block) en moest na een chronotijd van 43.57 seconden dus vrede nemen met de 2de plaats.

 

De 3de plaats ging naar Frankrijk en daarvoor zorgde Harold Boisset. Die klokte met de SF-gefokte Cornelia Nok (Chef Roughe HN – F: Hugues Moufflet) af in 43.85 seconden en mocht zo dus ook op het podium plaatsnemen. De Italiaan Alberto Zorzi slaagde daar dan weer net niet in... Hij snelde met de KWPN-gefokte Hilfiger VDL (Arezzo VDL – F: VDL Stud) door de meet in 46.51 seconden en werd zo dus 4de. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te bemachtigen was de Zweedse Annika Axelsson. Zij kwam binnen in 47.78 seconden en kon daarvoor rekenen op de Zangersheide-gefokte Cleo Z (Clintissimo Z – F: Har Smeets).

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Elvis de Wijnendaele Z (Elvis Ter Putte – F: Stoeterij Invest NV Jomi), een 11de plaats voor Kelly Vandousselaere met Cresswell Lvp Z (Casall – F: Lvp Stables), een 12de plaats voor Loic Cannaert met Michelangelo (Horion de Libersart – F: Frederik & Dominiek Cannaert) en een 15de plaats voor Chloé Vranken met Cataque du Haut Breil (Conrad – F: Kevin Bourgois).

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   HENDRIK DENUTTE   |   STIJN TIMMERMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions