Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/06/2019 22:04 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Cannaert komt net tekort...

Na een weekje onderbreking wordt er deze week opnieuw gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! De eerste dagen staan traditioneel volledig in het teken van de jonge paarden en bij de 6-jarige paarden kwamen onze landgenoten vanmorgen alvast sterk voor de dag. Loic Cannaert wist voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn Zangersheide-gefokte E-Risingson Z (Elvis Ter Putte – F: Frederik & Dominiek Cannaert). In een barrage waarvoor zich maar liefst 22 combinaties wisten te plaatsen kwam het duo over de meet in 31.63 seconden en kwam zo maar net tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij namelijk laten aan de Brit Thomas Whitaker. Die stuurde zijn SF-gefokte Django de Paulanne (Untouchable – F: Fam Blot) rond in 30.92 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Het brons was voor de Ier Eoin Gallagher. Die kruiste met de KWPN-gefokte Ibesi Cooper (Zambesi) de meet in 32.17 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Net na de podiumplaatsen kwam de Duitser Jens Christ. Die zat in het zadel van de Zangersheide-gefokte Diacorrada vh Legita Hof Z (Diamant de Semilly – F: Isabelle Liefsoens) en had er 32.72 seconden voor nodig om zijn barragerit af te leggen. De 5de plaats ging opnieuw naar ons land en daarvoor zorgde Chloé Vranken met de eveneens Zangersheide-gefokte Hathina Z (Harley VDL – F: Michel Dohmen). Zij wisten de klok te stoppen op 32.76 seconden en sloten zo de top van het klassement af.

 

Voor Elisa Strubbe was er nog een 7de plaats met Sea Coast Napoly van de Vaelenberg (Toulon – F: Andre En Sylvia Van Der Weken - Van Meirvenne).

 

TAGS   |   CHLOE VRANKEN   |   EOIN GALLAGHER   |   LOIC CANNAERT   |   THOMAS WHITAKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions