Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 19:48 - Jumping

CSI3* Offenburg: Vorsselsmans zesde in GP

In Offenburg stond vandaag nog een 1m55 hoge CSI3* Grand Prix op het programma. Die werd gewonnen door de Duitse amazone Jörne Sprehe en Luna (L’Avian). Zij kwamen in de barrage aan de finish in 34.08 seconden en bleven zo ruim voor de concurrentie. Ook de tweede plaats was voor een amazone. De Franse Penelope Leprevost wist met Vancouver de Lanlore (Toulon) immers af te klokken in 36.54 seconden en bleef zo voor de Zwitser Niklaus Rutschi. Die kwam met Cardano CH (Chameur) aan de meet in 36.83 seconden en werd zo derde. Voor Jeroen Dubbeldam was er een vierde plaats met Roelofsen Horse Trucks Eldorado S (Diarado) in 38.36 seconden. Angelie Von Essen en Cochella (Cartani) sloten de top vijf af in 38.59 seconden.

 

Amazone Annelies Vorsselmans zette het beste Belgische resultaat neer. Zij kwam met Diesel (Untouchable 27) foutloos aan de finish in 38.80 seconden en werd zo nog zesde!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions