Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 19:41 - Algemeen

CSI2* Opgl.: 3de plaats voor Ann Carton

Deze namiddag gingen 73 deelnemers de strijd aan in de CSI2* Grand Prix van Opglabbeek. Het bleek geen makkelijke opgave, want maar 8 combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage. Drie daarvan deden het nogmaals foutloos. De Brit James Whitaker was onder hen de snelste. Hij kon met Lammy Beach (Beach Ball) afklokken in 39.87 seconden en nam zo de zege mee naar huis. Voor de Fransman Gregory Cottard was er een tweede plaats met Urhelia Lutterbach (Helios de la Cour II) in 40.46 seconden. Eén fractie later kwam Ann Carton-Grootjans over de finish. De Belgische amazone klokte met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) af in 40.50 seconden en werd zo derde.

 

Voor Maikel van der Vleuten was er een vierde plaats met Beauville Z (Bustique). Zij kregen vier strafpunten in 38.41 seconden. Voor Anouk de Ruijter en Quantas 15 (Quintero) was er nog een vijfde plaats met vier strafpunten in 45.15 seconden.

Voor Gilles Borgonjon en Just Him was er nog een 14de plaats met 4 strafpunten. Axel Vandoorne en Ferro Chin vh Lindenhof (Chin Chin) kregen eveneens vier strafpunten en werden zo 18de. Voor Michael Vreys en Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle) was er met 4 strafpunten ook nog een 19de plaats.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions