Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 19:22 - Jumping

CSI5* Treffen: Almachtige Ahlmann slaat toe

Almachtige Ahlmann… Of hoe moeten we Christian anders nog omschrijven? De Duitse ruiter wint nu al drie weken op rij iedere zondag steevast de hoofdrubriek… Vorige week deed hij het met Dominator 2000 Z in de CSI2* Grand Prix van Kronenberg, één week eerder deed hij het met Caribis Z in de CSI5* Wereldbeker van Leipzig en deze week rekende hij op Clintrexo Z om de zege binnen te halen in de CSI5* Grand Prix van Treffen. En hoe… Waar de Duiter en de zoon van Clintissimo Z afklokten in 40.42 seconden had de tweede er bijna twee seconden meer voor nodig om aan de finish te komen!

 

Die tweede eer was weggelegd voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli en Icarus, een zoon van Douglas VDL. Zij wisten in 42.10 seconden aan de finish te komen. De Oostenrijker Max Kühner kwam dicht in de buurt van Zanotelli. Hij klokte met Cornet Kalua (Cornet Obolensky) af in 42.42 seconden en werd zo derde. Exact één seconden later kwam Malin Baryard-Johnsson aan de finish met H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof). Zij konden gisteren nog het Glock’s Championat winnen en moesten nu tevreden zijn met de vierde plaats in 43.42 seconden.

Jur Vrieling sloot de top vijf af. Hij kon daarvoor rekenen op VDL Glasgow vh Merelsnest (Nabab de Reve) met wie hij in 44.04 seconden door de chrono kwam.

 

Ook Karel Cox en Christophe Vanderhasselt plaatsen zich voor de barrage. Voor Cox en Evert (Amadeus) resulteerde dit in razendsnelle tijd van 41.89 seconden, maar helaas met 4 strafpunten. zij werden zo nog 8ste. Voor Vanderhasselt en Identity Vitseroel (Air Jordan Z) waren er twee fouten in de barrage. Zij werden 13de in 45.33 seconden.

 

In totaal reden 14 van de 42 combinaties een foutloze basisomloop.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions