Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 13:41 - Jumping

CSIYH1* Opgl: Sterke Melanie Gelin bij de 7j

Onze landgenote Melanie Gelin heeft zonet opnieuw voor een sterke prestatie gezorgd in het Limburgse Sentower Park! In de finalerubriek voor de 7-jarige paarden wist zij zich met zowel Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry) als met Alana Hero (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry) te plaatsen voor de barrage. Met Attoucha Hero Z werd ze ook de eindlaureate nadat ze in een barrage met 9 deelnemers de klok wist te stoppen op 38.25 seconden. Met Alana Hero Z kwam ze dan weer over de meet in 39.67 seconden wat haar de 3de plaats opleverde.

 

Ook de 2de plaats bleef nog in eigen land en daarvoor zorgde Dennis Caubergs. Die zat in het zadel van de KWPN-gefokte Hemerald-Balia (Emerald Van ’t Ruytershof) en wist een chronotijd van 38.41 seconden op het scorebord te zetten. De 4de plaats bleef dan weer in eigen huis dankzij de Zweedse Sofia Westborg en haar Zangersheide-gefokte Concordia Z (Chiquitano Z – F: Wim Aegten). Zij kruisten de meet in 39.69 seconden en strandden zo uiteindelijk net naast het podium. De Nederlander Michael Greeve was de laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te bemachtigen. Hij stuurde de KWPN-gefokte Hennessy (Eldorado Vd Zeshoek – F: Nobbenhuis) naar een finishtijd van 40.11 seconden.

 

Voor Ann Carton-Grootjans was er nog een 8ste plaats met Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles – F: Heli De Baere), een 9de plaats voor Nadège Janssen met Grey du Houssoit (Ugano Sitte) en een 10de plaats voor Maud Pietroniro met Classe de Virton (Tresor de Virton).

 

 

TAGS   |   DENNIS CAUBERGS   |   MELANIE GELIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions