Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 13:20 - Jumping

CSI5* Treffen: Philippaerts op het podium!

In het Oostenrijkse Villach Treffen kwamen de ruiters en amazones van de CSI5* competitie zonet nog een laatste keer in de ring vooraleer ze deze namiddag het beste van zichzelf gaan geven in de afsluitende CSI5* GP! In deze Glock’s Perection Tour over een hoogte van een 1.50m was er een belangrijke rol weggelegd voor Olivier Philippaerts. Samen met de 11-jarige Insolente Des Dix Bonniers (Winningmood van de Arenberg) kwam hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd over de meet in 62.91 seconden en legde daarmee beslag op de 2de plaats. Hij moest die plaats echter wel delen met de Italiaan Alberto Zorzi. Die had er met de 11-jarige Danique (Zento) even lang over gedaan om zijn parcours tot een goed einde te brengen.

 

De winst was net als gisterenochtend voor de Ier Denis Lynch met zijn 12-jarige Pretty Little Liar (Indoctro). Zij kruisten de meet in 62.40 seconden en mochten zo opnieuw bovenaan het klassement plaatsnemen. Net na het podium volgde de Duitser Tobias Meyer. Die zat in de zadel van de 12-jarige Coeur de Lion (Carenzo) en wist de klokt te stoppen op 63.20 seconden. Plaats 5 tenslotte was voor de Nederlander Gerco Schröder. Samen met de 11-jarige Glock’s Dobolensky (Cornet Obolensky) kwam hij over de eindmeet in 64.67 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Christophe Vanderhasselt met Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) en een 10de plaats voor Wilm Vermeir met DM Jacqmotte (Toulon).

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   DENIS LYNCH   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions