Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 12:31 - Jumping

CSI2* Opgl.: Ochtendwinst voor Berrittella!

In het Sentower Park startte de slotdag vanmorgen met de Prijs Poels Equestrian Arenas, een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Winst was er daarin voor onze landgenoot Ugo Berrittella met de 10-jarige merrie Picobello Jasmine (Arezzo VDL), een dochter van Hello M’Lady van de Brit Scott Brash. In een tabel A in 2 fasen special kwam het duo over de meet in 25.34 seconden en liet zo de Brabançonne door het Sentower Park galmen.

 

De 2de plaats was voor de in Nederland gevestigde Australiër James Paterson – Robinson. Die zadelde de 8-jarige Luxor (Elvis Ter Putte) en wist een tijd van 26.66 seconden op het scorebord te zetten. De Duitser Oliver Lemmer, donderdag ook al 2de in de 1.40m openingsrubriek, nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de 10-jarige Quidina (Quite Capitol) naar een finishtijd van 26.97 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De 4de plaats was voor de Nederlander Niels Tacken, die in het zadel zat van de 12-jarige Chenna Z (Chablis I Z). Zij kruisten de meet in 27.30 seconden en moesten zo tevreden zijn met een plaats net naast het podium. Axel Vandoorne, die de laatste dagen al meermaals de prijzen wist te halen, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 10-jarige Jacarta (Larino) 27.44 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Jens Vandenberk met Tanucci du Ter (Crown Z) en een 12de plaats voor Dennis Caubergs met Eligius (Bay Ticked).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions