Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/03/2019 10:45 - Fokkerij

24.000 euro voor veilingtopper ESHA!

Afgelopen donderdag vond er opnieuw een editie van de European Sport Horse Auction plaats. Voor het eerst waren zij daarvoor te gast in de Damburg in Bocholt, waar op dit moment ook de Nationale Jumping plaatsvind. Er was drukte, sfeer en gezelligheid! Onder een goedkeurend ook van veilingmeesters Koen Olaerts en Chris de Heer gingen er maar liefst 51 paarden onder de hamer.  

 

De veilingtopper van de avond was de chique 4-jarige schimmel Alcatraz VH Exelhof, een zoon van Air Jordan Alpha Z uit een Heartbreaker moeder. Hij werd verkocht voor €24.000. Quintesse VH Vuldershof, een 3-jarige merrie van Courtello uit een Wandor Van De Mispelaere moeder, verliet ons land dan weer voor een bedrag voor €23.000 en verhuist naar Italië. Ook was er veel interesse voor Fast Key SR, een 3-jarige hengst van For pleasure uit een Nabab de Rêve moeder. Die werd uiteindelijk  verkocht voor €21.000 naar Zweden via de telefoon.

 

De gemiddelde prijs van de 51 paarden was €7.500.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions