CSI2* Opglabbeek: Ijzersterke Niels Bulthuis
02/02/2019 22:34
20/03/2023 11:22
Sentower Park

De Nederlander Niels Bulthuis heeft vanavond in het Limburgse Sentower Park de 1.45m hoofdrubriek aan zijn palmares toegevoegd! Bulthuis, die voor deze rubriek rekende op de 15-jarige Freebird (Lupicor), wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd een finishtijd van 58.35 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie met veel gemak achter zich te laten.

Ina Von Bormann moest dan weer tevreden zijn met een plekje net naast het podium. Zij stuurde haar 9-jarige Rahmannsho Choose ME (San Patrignano Cassini) rond in 63.39 seconden en strandde zo op de 4de plaats. Tim Hoster tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij bracht de eveneens 9-jarige Quintaro 9 (Quintender 2) veilig aan de meet in 64.35 seconden.

Voor ons land wisten Axel Vandoorne met Keros van het Lindenhof (Cachas) en Gilles Borgonjon met Jet (Nabab de Reve) nog de prijzen te halen. Zij werden respectievelijk 12de en 13de.