Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 22:33 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Ijzersterke Niels Bulthuis

De Nederlander Niels Bulthuis heeft vanavond in het Limburgse Sentower Park de 1.45m hoofdrubriek aan zijn palmares toegevoegd! Bulthuis, die voor deze rubriek rekende op de 15-jarige Freebird (Lupicor), wist in deze tabel A  rechtstreeks op tijd een finishtijd van 58.35 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie met veel gemak achter zich te laten.

 

De ander plaatsen in de top-5 van het klassement gingen naar Duitsland met op de 2de plaats Hergen Forkert en zijn 13-jarige Con Color (Cartani). Forkert, die ook gisteren al 5de was in de 1.40m rubriek, kwam over de eindmeet in 61.51 seconden en was zo net geen volle seconde sneller dan Max Nieberg. Die nam met de 10-jarige Cookie 62 (Coronas 2) de 3de plaats voor zijn rekening na een finishtijd van 62.50 seconden.

 

Ina Von Bormann moest dan weer tevreden zijn met een plekje net naast het podium. Zij stuurde haar 9-jarige Rahmannsho Choose ME (San Patrignano Cassini) rond in 63.39 seconden en strandde zo op de 4de plaats. Tim Hoster tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij bracht de eveneens 9-jarige Quintaro 9 (Quintender 2) veilig aan de meet in 64.35 seconden.

 

Voor ons land wisten Axel Vandoorne met Keros van het Lindenhof (Cachas) en Gilles Borgonjon met Jet (Nabab de Reve) nog de prijzen te halen. Zij werden respectievelijk 12de en 13de.

 

TAGS   |   HERGEN FORKERT   |   MAX NIEBERG   |   NIELS BULTHUIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions