Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 22:18 - Jumping

CSIYH1* Offenburg: Podiumplaats voor Verlooy

Nadat in het Duitse Offenburg de hele namiddag in het teken stond van voltige stonden er vanavond opnieuw enkele jumpingrubrieken op het programma. Gestart werd er met de finalerubriek voor de 7-jarige paarden en daarin was er een belangrijke rol weggelegd voor onze landgenoot Jos Verlooy met zijn Zangersheide-gefokte Eminem Sbk Z (Emerald Van ’t Ruytershof), die ze enkele maanden geleden aankochten bij Kristof Bijloos. Het duo kruiste in deze speedclass de meet in 63.80 seconden en kon zich zo nog net verzekeren van een plaats op het podium.

 

De andere top-5 klasseringen bleven volledig in eigen land met op kop Timo Beck en de BWP-gefokte Mirabel vd Oudevelhoeve (Inshalla de Muze), een fokproduct van Evelien en Bart De Poorter – Temmerman. Beck stopte de klok op 59.18 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven. De tweede die het nog sneller wist te doen dan Verlooy was de snelle Felix Hassmann. Die zat in het zadel van de Holstein-geokte Quiwitino WZ (Quiwi Dream) en finishte in 62.55 seconden.

 

Net na Verlooy kwam dan amazone Jana Wargers. Die zat in het zadel van Cinderella (Colorit) en had er 64.65 seconden voor nodig om haar parcours tot een goed einde te brengen. De laatste in het rijtje werd Elisabeth Meyer met de Holstein-gefokte E’Diostra Il Palazzetto (Quadros 3). Zij snelden dan weer door de eindmeet in 66.49 seconden.

 

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   JOS VERLOOY   |   TIMO BECK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions