Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 22:00 - Jumping

CSIYH1* Treffen: Cox snelt naar overwinning!

In het Oostenrijkse Villach Treffen stond met het Gaston Glock’s Championat de hoofdrubriek van de dag reeds vanmiddag op het programma. Vanavond werd er afgesloten met de Glock’s Youngster Tour en daarin was het onze landgenoot Karel Cox die de overwinning wist op te eisen. Vergezeld van de Oldenburg gefokte merrie Cava (Cadenky) finishte de voormalige Belgische Kampioen in de 2de fase in 34.77 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Net als gisteren was de 2de plaats voor de Duitser Denis Nielsen met de BWP-gefokte My Surprise-K Van ’t Kattenheye (Clinton), een fokproduct van Tony Raman en Annemarie Strobbe uit Laarne. Nielsen deed ook een aardige poging, maar kwam met zijn tijd van 36.16 seconden toch duidelijk tekort om onze landgenoot te bedreigen. De 3de plaats was nog voor de Oostenrijker Max Kühner. Die zat in het zadel van Elektic Blue P (Eldorado van de Zeshoek) en vervolledigde het podium na een chronotijd van 36.27 seconden.

 

De Britse Laura Renwick moest vandaag genoegen nemen met de eerste plaats naast het podium. Zij klokte met haar Zangersheide-gefokte Novita Jovial Z (Nabab de Reve), waarmee ze gisteren ook al 3de was, af in 36.98 seconden en werd daarmee 4de. De Nederlander Willem Greve tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de KWPN-gefokte Gogo (VDL Zirocco Blue) rond in 37.45 seconden.

 

Naast Karel Cox wist ook Willem Vermeir zich opnieuw in de prijzen te rijden. Hij werd 11de met de SF-gefokte Big Lord Carthago (Mylord Carthago).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions