Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 15:35 - Jumping

CSI2* Opgl.: Zege voor Kevin Gielen

Kevin Gielen heeft het duidelijk naar zijn zin in Opglabbeek. Nadat hij donderdag al tweede werd met Umbrella Brimbelles (Kannan) kan hij daar nu een overwinning in de CSI2* 1m35 rubriek aan toevoegen. In deze rubriek rechtstreeks op tijd kwamen 105 deelnemers aan de start waarvan er maar liefst 41 foutloos bleven. Gielen en Umbrella wisten daarbij de winnende tijd neer te zetten in 55.01 seconden.

De Portugees Francisco Rocha en C Berriz Z (Coltaire Z) kwamen het dichtste in de buurt. Zij finishten in 55.73 seconden op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Nederland. Marwin van den Nieuwenhuijzen en Fuji (Ustinov) konden afklokken in 57.23 seconden. Voor James Paterson-Robinson was er een vierde en een vijfde plaats. Met Luxor klokte hij daarbij af in 57.49 seconden, terwijl hij met Darobi (Verdi) het parcours wist af te leggen in 58.45 seconden.

 

Verder was er voor België nog een 13de plaats voor Tatiana Troiani en Un Dollar du Taillis Pre (Dollar du Murier).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions