Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 15:26 - Jumping

CSIYH Opgl.: Belgische amazones in vorm

In Opglabbeek werd er deze ochtend gestart met een rubriek voor 7-jarige paarden. 53 deelnemers kwamen aan de start, waarvan er maar liefst 31 foutloos wisten te blijven in deze Barema A rechtstreeks op tijd. De Brit Joe Clee was daarbij de beste. Hij kon met Hornesch (Tornesch - F: G.F. Van Os) afklokken in 59.68 seconden en bleef zo nipt voor Janina Blotz. Deze Duitse amazone kwam met Lexington 75 (Light On - F: Ewald Descher) immers aan de meet in 59.85 seconden en werd zo tweede. Ook de Nederlander Michael Greeve kwam dicht in de buurt met Hennessy (Eldorado van de Zeshoek - F: Nobbenhuis). Zij haalden de finish in 59.97 seconden en namen zo de derde plaats mee naar huis.

 

Voor de Duitser Max Nieberg was er nog een vierde plaats in 61.13 seconden met Highway FBH (Plot Blue - F: H. Peeters) terwijl de vijfde plaats opnieuw naar Nederland ging. Ditmaal was het Patrick van der Schans die met Habrina (Eldorado vd Zeshoek) afklokte in 61.42 seconden.

 

Ook de Belgische dames deden het niet slecht! Voor Catherine van Roosbroeck was er een 12de plaats met Miles (Emerald van ’t Ruytershof - F: Eric van Giel), gevolgd door Ann Carton-Grootjans met Melissa de Muze (Vigo d’Arsouilles - F: Heli de Baere) en Melanie Gelin (Aganix du Seigneur - F: Luc Henry & Gerry Marron).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions