Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 15:09 - Jumping

CSI5* Treffen: Olivier Philippaerts op 11

Deze ochtend stond er in Treffen een CSI5* 1m50 rubriek op het programma. In deze rubriek over twee fasen wisten maar 6 van de 29 combinaties een foutloze omloop af te leggen. De Ier Denis Lynch was daarbij de beste. Hij kon met Pretty Little Liar (Indoctro) aan de finish komen in 34.07 seconden en bleef zo voor Glock ruiter Gerco Schröder. De Nederlander kon met Glock’s Dobelensky (Cornet Obolensky) zijn barrage afleggen in 34.79 seconden en moest zo tevreden zijn met de tweede plaats. Ook de derde plaats ging naar Nederland, dankzij Jur Vrieling. Hij wist met KM Chalcedon (Calido I) in 35.82 seconden af te klokken. Denis Nielsen en Carlo S (Clearway) kwamen in 37.97 seconden door de chrono en werden zo vierde. Michael G Duffy sloot met SIEC Anna Jo (Acodetto 2) de top vijf af. Zij finishten in 38.66 seconden.

 

Voor Olivier Philippaerts was er nog een 11de plaats. Hij kreeg met Insolente des Des Bonniers (Winningmood van de Arenberg) 4 strafpunten in de barrage in 38.67 seconden.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions