Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2019 15:02 - Algemeen

CSI2* Treffen: Leonie Peeters opnieuw top

De Belgen hebben het duidelijk naar hun zin in Treffen. Gisteren wist Leonie Peeters al de vijfde en zesde plaats te bezetten in de CSI2* 1m35 rubriek, vandaag deed de amazone daar nog een achtste plaats bij. Met de 11-jarige Belanda (Lando) behaalde ze immers het maximale aantal punten in de CSI2* 1m40 Accumulator met joker. Het duo klokte daarbij af in 48.94 seconden.

 

De winst ging naar een “oude” bekende. Karibou Horta (Landor S) werd voorheen immers gereden door Jos Verlooy en kon nu met de Britse Lily Freeman-Attwood de zege wegkapen in 45.03 seconden. Benjamin Wulschner deed het met Bangkok Girl PP (Balou du Rouet) net een fractie trager in 45.29 seconden en werd zo tweede. De derde plaats bleef in Oostenrijk dankzij Willi Fischer en Colmar 2 (Cassini II). Zij haalden de finish in 46.78 seconden. Op de vierde plaats zien we de Nederlandse amazone Joy Lammers. Zij klokte met Froukittaire (Emilion) af in 47.32 seconden. De vijfde plaats ging opnieuw naar Oostenrijk. Christoph Nothegger bereikte de finish in 47.80 seconden met Twilight 2 (Cassini II).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions