Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 22:00 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Dunon 3de in Rankingproef!

Onze landgenoot Gilles Dunon is aan een goed concours bezig in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij zich de voorbije dagen al 2 keer in de prijzen wist te rijden in de rubrieken voor de 5- en 6-jarige paarden wist hij zonet ook de scoren in de eerste Longines Rankingproef over een hoogte van 1.45m. In een barrage waarvoor zich 23 combinaties wisten te plaatsen kwam Dunon met zijn 14-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon) over de meet in 30.07 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

Opnieuw kregen we een Nederlandse overwinning dankzij Michael Greeve en de 10-jarige Turbo Z (Thunder Van De Zuuthoeve). Hij wist de chrono te stoppen op 29.18 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te laten. Ook de Duitser Christian Kukuk wist Dunon nog net voor te blijven. Samen met zijn 8-jarige Creature (Colestus) kruiste hij de meet in 29.65 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

De 4de plaats ging opnieuw naar Nederland met Maikel van der Vleuten zijn 9-jarige Beauville (Bustique), met wie hij gisteren ook al eens 4de was. Hij klokte af in 31.11 seconden en moest zo dus opnieuw vrede nemen met een plaats net naast het podium. Tenslotte wist ook onze landgenoot Axel Vandoorne zich een plaats in de top 5 van het klassement te bemachtigen. Hij zat in het zadel van de 14-jarige Ferro Chin vh Lindenhof (Chin Chin) en finishte in 31.72 seconden.

 

Verder was er een 8ste plaats voor Yves Awouters met Hurricane (Numero Uno), een 16de plaats voor Koen Verdegem met Kennedy van HD (Diamant de Semilly), een 17de plaats voor Michael Vreys met Heidelberg van het Lindehof (Amoroso van de Helle) en een 23ste plaats voor Maud Pietroniro met Lc Riviere Rouge (Lindberg des Hayettes).  

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   CHRISTIAN KUKUK   |   GILLES DUNON   |   MICHAEL GREEVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions