Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 21:22 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Polleunis naast het podium

Na de rubriek voor de jonge paarden werd er vanmiddag in het Sentower Park opnieuw overgeschakeld naar de rubrieken voor de CSI2* competitie. In de 1.40m rubriek die iets voor de klok van 3u van start ging was het Sam Polleunis die zich opnieuw in de kijker wist te rijden. In het zadel van de 9-jarige Be Cute van de Wolsakker Z (Bamako de Muze) kwam hij in de 2de fase over de meet in 27.60 seconden en strandde zo uiteindelijk net naast een podiumplaats.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Niels Tacken. Die zadelde de 12-jarige Chenna Z (Chablis I Z) en liet na een finishtijd van 25.06 seconden het Wilhelmus door het Sentower Park galmen. Zilver was er voor de Fransman Gregory Cottard. Die stuurde zijn 11-jarige Une Futee de WY (Diamant de Semilly) rond in 26.05 seconden en kwam zo net geen seconde tekort voor winst. Ook mee op het podium stond de Italiaan Luca Coata. Die klokte met de 9-jarige California Del Rilate (Sandro Boy) af in 26.97 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats. Net na Sam Polleunis kwam nog de Duitser Hergen Forkert met de 13-jarige Con Color (Cartani). Zij hadden 27.75 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen.

 

Verder is het klassement was er nog een 6de plaats voor Sylvie Morrier met Jet Set du Beaumont (Domino de Moyon), een 7de plaats voor Nadège Janssen met Leon Jh Z (Lord Z), een 10de plaats voor Maxime Harmegnies met Chabadu (Chacco-Blue), een 13de plaats voor Axel Vandoorne met Keros van het Lindenhof (Cachas), een 14de plaats voor Louise Losfeld met Casanova Louis Z (Che Diamant Z), een 16de plaats voor Quentin Lambotte met Basha (Larimar) en een 20ste plaats voor Gilles Borgonjon met Just Him (Toulon).

 

TAGS   |   GREGORY COTTARD   |   LUCA COATA   |   NIELS TACKEN   |   SAM POLLEUNIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions