Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 20:31 - Jumping

CSIYH1* Treffen: Mathy Jr. in de top 5!

Voor aanvang van de 1.50m hoofdrubriek stond vanmiddag in het Glock Horse Performance Center in het Oostenrijkse Villach Treffen nog een rubriek voor de 7- en 8-jarige paarden op het programma. Voor ons land kwam daarin onder andere François Mathy Jr. aan de start met de hengst Hello Diamant (Diamant de Semilly). Het duo wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd alle balken netjes in de lepels te houden en strandde uiteindelijk op de 5de plaats na een chronotijd van 65.04 seconden.

 

Winst was er voor de Ierse ruiter Bertram Allen, die afgelopen week nog zijn 12-jarige Hector Van d’Abdijhoeve (Cabrio Van De Heffinck) aan zijn landgenoot Denis Lynch verkocht. Allen zat vandaag in het zadel van de KWPN-gefokte Go To Fortuna (Eldorado van de Zeshoek) en wist de concurrentie overtuigend achter zich te houden na een finishtijd van 60.85 seconden. De Duitser Denis Nielsen was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Allen. Hij stuurde de BWP-gefokte My Surprise-K Van ’t Kattenheye (Clinton) echter naar de meet in 63.20 seconden en moes zo wel duidelijk zijn meerdere erkennen in de snelle Ier. De 3de plaats op het podium was voor de Britse amazone Laura Renwick. Die zadelde de Zangersheide-gefokte Novita Jovial Z (Nabab de Reve) en wist de chrono te stoppen op 63.32 seconden. De laatste die het sneller wist te doen dan Mathy was de Duitser Michael Jung. Die kruiste met Dark Diamond S (Diarado) de meet in 63.38 seconden en nestelde zich zo dus op de 4de plaats.

 

Naast Mathy Jr. wist ook Wilm Vermeir zich in de prijzen te rijden. Hij werd 10de met de SF-gefokte Big Lord Carthago (Mylord Carthago).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   DENIS NIELSEN   |   FRANçOIS MATHY JR   |   LAURA RENWICK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions