Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 15:51 - Jumping

CSI5 Treffen: Vanderhasselt net buiten top 5

In het Oostenrijkse Villach Treffen is na de CSI2* competitie vanmorgen ook de CSI5* competitie van start gegaan. In deze Glock’s Opening Competition over een hoogte van 1.45m was er een 6de plaats voor Christophe Vanderhasselt met zijn 13-jarige Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival). Vanderhasselt, die deze week nog 2 nieuwe talenten in zijn stal mocht verwelkomen, klokte in deze tabel A rechtstreeks op tijd af in 67.31 seconden en strandde zo net buiten de top 5 van het klassement.

 

De winst in deze openingsrubriek was andermaal voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano! Vergezeld van zijn 12-jarige Quinn van de Heffinck (For Pleasure) snelde hij naar een chronotijd van 61.04 seconden en mocht zo opnieuw een overwinning aan zijn al rijkelijk gevuld palmares toevoegen. Het zilver was de Duitse eventingruiter Michael Jung. Die zadelde de 11-jarige FischerChelsea (Check In 2) en wist de klok te stoppen op 61.89 seconden. De Zweedse Malin Baryard-Johnsson vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam met de 11-jarige H&M Second Chance (Carland) over de eindmeet in 63.62 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Franse ruiter Julien Epaillard. Die kon rekenen op de 13-jarige A Vie du Calvaire (Wandor van de Mispelaere) en strandde na een finishtijd van 66.45 seconden dus net naast het podium. De Zwitser Pius Schwizer sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij deed er met de 15-jarige PSG Future (Cash And Carry) 67.10 seconden over de eindmeet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions