Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 15:26 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Dunon wordt vandaag 2de...

Nadat Gilles Dunon gisteren het internationale concours in het Limburgse Sentower Park opende met winst in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden wist hij zich vandaag in diezelfde rubriek opnieuw naar een podiumplaats te rijden. Dunon kwam met zijn Zangersheide-gefokte Cava Felinae Z (Centurio 22 – F: Gilles Dunon) in deze speedclass over de meet in 68.65 seconden en moest zo vandaag genoegen nemen met de 2de plaats.

 

De winst moest hij laten aan de Duitse amazone Leonie Böckmann, die gisteren dan weer net na Dunon stond in de rangschikking. Zij stuurde haar Oldenburg-gefokte Checkter (Cellestial – F: Böckmann Pferde) rond in 66.26 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. Op de 3de plaats kregen we met de Britse Carron Nicol nog iemand die gisteren al in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden was. Zij klokte met haar Damian (Vleut) af in 69.97 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De Finse amazone Maiju Mallat volgde na het podium op de 4de plaats. Zij had er met de Finse Warmbloed Quazar L (Quaprice du Bois Margot) 71.41 seconden voor nodig om de finish te bereiken. De 5de plaats tenslotte was voor de Nederlander Ivo Biessen. Die zat in de het zadel van de Hannoveraans-gefokte Scenndrinne (Scendix – F: Ludwig Lemenu) en kwam binnen in 72.36 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Maxime Harmegnies met Nina vh Scheefkasteel (Numero Uno – F: Johan Hubrechts).

 

TAGS   |   CARRON NICOL   |   GILLES DUNON   |   LEONIE BöCKMANN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions