Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 12:21 - Jumping

CSI2* Treffen: Haelterman goed van start!

De vijfsterrencaravan trekt deze week van de Wereldbeker in Amsterdam naar het Glock’s Horse Performance Center in het Oostenrijkse Villach Treffen. Naast de CSI5* competitie staat daar echter ook een CSI2* competitie op het programma en daarin komt voor ons land onder andere Damien Haelterman aan de start. Die begon meteen goed en wist zich vanmorgen in de 1.35m openingsrubriek te verzekeren van een podiumplaats. Vergezeld van de 9-jarige Faran (Querly Elvis) kruiste hij in een tabel A rechtstreeks op tijd de meet in 59.89 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. Ook Leonie Peeters wist zich meteen in de picture te rijden en wist zelfs met 2 paarden de prijzen te halen. Met haar 9-jarige Tinkoucha Hero Z (Tinka’s Boy) wist ze nog net de top 5 te halen na een chronotijd van 60.36 seconden, terwijl ze met de 11-jarige Belanda (Lando) op de 6de plaats strandde na een tijd van 60.68 seconden.

 

De winst in deze openingsrubriek bleef in eigen land en daarvoor zorgde Willi Fischer. Die zat in het zadel van de 11-jarige Dollargirl 16 (Dollar King) en wist een chronotijd van 57.94 seconden op het scorebord te zetten. Ook de Zwitser Dominik Fuhrer wist het nog sneller te doen dan Haelterman. Fuhrer stuurde zijn 10-jarige Call Me Malilyn (Call Me Number One) naar de finish in 59.84 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. De 4de plaats tenslotte was voor de Nederlandse amazone Joy Lammers. Had er met de 9-jarige First Boy B.B (Hamlet) 60.08 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   DAMIEN HAELTERMAN   |   DOMINIK FUHRER   |   LEONIE PEETERS   |   WILLI FISCHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions