Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/01/2019 11:55 - Jumping

CSI2* Opglab.: Vandenberk rijdt naar 2e stek

In Opglabbeek startte de 2de dag van het internationale concours  vanmorgen met de prijs AS Sporthorses/Karlswood, een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Jens Vandenberk was meteen goed bij de les en wist de 12-jarige Tanucci du Ter (Crown Z) naar een plaats op het podium te rijden. In een tabel A in 2 fasen special kwam hij over de meet in 24.26 seconden en greep daarmee met net naast de overwinning.

                                                     

Het was de Portugees Francisco Rocha, gisteren ook al goed voor een 5de plaats, die de prestatie van Vandenberk wist te overtreffen. Hij zette met de 13-jarige C Berriz Z (Coltaire Z) de klok stil op 23.77 seconden en werd zo de eerste winnaar van de dag. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Niels Bulthuis met de 8-jarige Little Firebir (Light ON). Zij bereikten de eindmeet in 24.30 seconden en wisten zo nipt hun landgenoot Marwin van den Nieuwenhuijzen van het podium te houden. Van den Nieuwenhuijzen, die gisterenavond nog eindlaureaat werd in de afsluitende 1.30m proef, klokte af in 24.33 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Britse Carron Nicol tenslotte was nog goed voor de 5de plaats in het klassement. Zij stuurde de 8-jarige Galerius (Diamant de Semilly) rond in 24.68 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Giel Vanhouche met Watergate (Couleur Rubin).  

 

TAGS   |   FRANCISCO ROCHA   |   JENS VANDENBERK   |   NIELS BULTHUIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions