Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2019 23:22 - Fokkerij

90.000 euro voor topper KWPN Select Sale!

In de Brabanthallen van ’s-Hertogenbosch in Nederland vond in de vooravond de 19de editie van de KWPN Select Sale plaats. 19 springhengsten gingen er onder de hamer van veilingmeester Frederik De Backer.

 

Veilingtopper van de avond werd Lovekey SR, de zoon van Kannan uit een moeder van Hors la Loi II die als zesde eindigde in de kampioenskeuring. Lovekey was de eerste hengst in de veiling, en direct kon het bieden beginnen. Uiteindelijk viel bij 90.000 euro de hamer en ging de hengst over in handen van Stal Brouwer. Matthijs Brouwer: “Een hengst met een abnormaal goed pedigree die zich fenomenaal liet zien in het springen.”

 

Voor 80.000 euro ging de door Stal Brouwer gefokte Little London SB ( Emir R x Carembar de Muze) naar Stal Renken. 55.000 euro werd er dan weer neergeteld voor Latrichta (Grandorado TN x Quite Easy I), die gedeeltelijk over ging in Braziliaanse handen.

 

De gemiddelde prijs voor de geveilde hengsten kwam op bijna 31.000 euro.

 

Bron: KWPN.nl

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions