Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2019 14:29 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Gelin triomfeert bij de 7j!

Na de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden kreeg zonet in het Sentower Park ook de rubriek voor de 7-jarige paarden een Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was de Waalse Melanie Gelin die de overwinning op haar naam wist te schrijven. Vergezeld van haar Zangersheide-gefokte merrie Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur – F: Luc Henry), waarmee ze vorige maand nog 2 keer 3de wist te worden in de CSI2* competitie tijdens de Prague Playoff’s, snelde zij in de 2de fase door de meet in 28.30 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

Dennis Caubergs hield vervolgens ook de 2de plaats nog in eigen land. Hij zat in het zadel van de KWPN-gefokte Hemerald-Balia (Emerald Van ’t Ruytershof) en wist een tijd van 27.74 seconden op het scorebord te zetten. De 3de plaats was voor de Nederlander Maikel van der Vleuten, die vorige week nog sterk voor de dag kwam op Jumping Amsterdam. Van der Vleuten stuurde de AES-gefokte Elwikke (Eldorado Vd Zeshoek – F: Oetelaar/Vleuten) naar een finishtijd van 29.20 seconden en wist zo zijn landgenoot Leopold van Asten van het podium te houden. Die kwam met de KWPN-gefokte VDL Groep Hutch (Numero Uno – F: Stoeterij Duyselsho) over de eindmeet in 29.47 seconden en moest daarmee tevreden zijn met de 4de plaats. Hij moest die plaats net naast het podium echter wel delen met de Zweedse Sofia Westborg, die vanmorgen ook al de prijzen wist te halen. Ook zij had er met de Zangersheide-gefokte Concordia Z (Chiquitano Z – F: Wim Aegten) 29.47 seconden voor nodig om haar 2de fase af te leggen.

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles – F: Heli De Baere) en een 11de plaats voor Kevin Gielen met Hyacinth MG (Lasino – F: Michael Greeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions