Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2019 12:18 - Algemeen

Wedstrijdpensioen voor Rêveur de Hurtebise!

Op de facebookpagina van Haras des Coudrettes (HDC) staat te lezen dat de inmiddels 18-jarige Rêveur de Hurtebise HDC definitief op wedstrijdpensioen staat! Hij zal zijn verdiend afscheid van de sport krijgen tijdens de CSIO5* van La Baule die in mei op het programma staat.

 

Rêveur de Hurtebise HDC, een SBS-gefokte zoon van Kashmir Van Schuttershof, vormde sinds april 2012 een topcombinatie met de Fransman Kevin Staut. Zo maakte het duo onder andere deel uit van de Franse equipe die in 2014 tijdens de Wereldruiterspelen in Caen teamzilver haalde en twee jaar later tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro zelfs teamgoud! Individueel wonnen ze in 2017 nog de Rolex Top 10 Final in Genève en ook de Wereldbekermanche van Bordeaux staat op hun palmares.

 

De wereldruiterspelen in Tryon was het laatste optreden van Kevin Staut met Rêveur de Hurtebise. Tijdens de uitreiking van het Paard Van Het Jaar in Parijs werd de vos als beste springpaard uitgeroepen.  Emmanuèle Perron-Pette van Haras des Coudrettes zei daarbij dat ze na Tryon, toen Rêveur de Hurtebise ziek terugkwam, besloten hadden hem niet meer op concours uit te brengen.

 

Bron: Horses.nl

 

TAGS   |   KEVIN STAUT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions