Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2019 11:41 - Jumping

CSIYH1 Offenb: Vorsselmans en Verlooy scoren

Terwijl in eigen land alle ogen gericht zijn op het Sentower Park zijn er ook enkele landgenoten afgereisd naar het Duitse Offenburg. Daar startte het concours vanmorgen met een rubriek voorbehouden voor 7- en 8-jarige paarden en meteen waren er 2 landgenoten die de prijzen wisten te halen. Zowel Annelies Vorsselmans, vorige week nog aan het werk in Amsterdam, met haar 7-jarige Tinkerbell Z (Toulouse) als Jos Verlooy met de eveneens 7-jarige Eminem Sbk Z (Emerald Van ’t Ruytershof) wisten in deze tabel A rechtstreeks op tijd alle balken in de lepels te houden en werden respectievelijk 10de en 12de.

 

De overwinning ging overtuigend naar de Duitser Harm Lahde, die de 8-jarige Oak Grove’s Americana (Aganix du Seigneur) onder het zadel had. Hij had er 55.97 seconden voor nodig om de finish te bereiken en wist zo de concurrentie te verschalken. Ook de andere 2 podiumplaatsen bleven in eigen land en hiervoor zorgden Philipp Schulze Topphoff en de snelle Felix Hassmann. Topphoff kwam met de 8-jarige Alphajet DB (Arpeggio) binnen in 57.78 seconden terwijl Hassmann met SIG Black Panther (Kannan) afklokte in 58.46 seconden.

 

De Zwitserse Annina Züger nam vervolgens de 4de plaats voor haar rekening. Zij bracht haar ook al 8-jarige Batman d’Aiguilly (Diamant de Semilly) foutloos aan de meet in 59.03 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Duitser Andreas Kreuzer. Samen met de 7-jarige Concordia (Colorit) kruiste hij de meet in 59.09 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions