Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/01/2019 11:07 - Jumping

CSIYH1* Opglab.: Dunon start met winst!

Het voorjaar komt er weer stilaan aan en ook in het Limburgse Sentower Park staat deze week de laatste CSI van het huidige indoorseizoen op het programma. Al om 08.00u werd er vanmorgen gestart met de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden en daarin kregen we direct een Belgische overwinning dankzij Gilles Dunon en zijn Zangersheide-gefokte Cava Felinae Z (Centurio 22 – F: Gilles Dunon). Dunon wist zijn merrie in de 2de fase aan de meet te brengen in 28.36 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

De andere 2 podiumplaatsen werden met Leonie Böckmann en Katrin Eckermann bezet door 2 Duitse amazones. Böckman zadelde de Oldenburg-gefokte Checkter (Cellestial – F: Böckmann Pferde) en wist met een tijd van 32.65 seconden het dichtst in de buurt van Dunon te komen. Eckermann zat dan weer in het zadel van het de Rheinlander Chao Lee (Comme Il Faut 5 – F: Otmar Eckermann) en werd 3de na een finishtijd van 32.78 seconden.

 

Op plaats 4 kregen we met Yves Awouters opnieuw een Belgische combinatie. Samen met de BWP-gefokte Neroli Van ’T Klavertje Vier (Diamant de Semilly – F: Christel Van Duyse) wist hij de klok te stoppen op 33.33 seconden. Thuisamazone Sofia Westborg sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. De Zweedse stuurde haar eveneens BWP-gefokte Nida van de Kransvijver (Nonstop – F: Yoerik Baudaer) rond in 33.63 seconden.  

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   KATRIN ECKERMANN   |   LEONIE BöCKMANN   |   YVES AWOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions